U bekstvu roditelji optuženi u ime sina za ubistvo četiri učenika u SAD

Izvor: Beta, 04.Dec.2021, 12:37

U bekstvu roditelji optuženi u ime sina za ubistvo četiri učenika u SAD

Roditelji protiv kojih je podignuta optužnica za ubistvo iz nehata u ime njihovog maloletnog sina koji je ubio četiri učenika iz svoje srednje škole u američkoj saveznoj državi Mičigen, u bekstvu su i policija za njima traga.I dalje se ne zna gde se nalaze iako su njihovi advokati naveli da će se predati policija.Džejmsa (James) i Dženifer Krambli (Jennifer Crumbley) traže lokalna i savezna policija, izjavio je danas načelnik lokalne policije u Mičigenu.Advokati tog bračnog para navode da oni nisu u bekstvu i dodali da su se sklonili iz bezbednosnih razloga odmah posle pucnjave u kojoj je njihov sin Itan (Ethan) ubio četiri učenika."Oni se vraćaju u region kako bi se predali. Ne beže od vlasti kako to mediji izveštavaju", naveli su advokati.Vozilo Kramblijevih pronadjeno u Detroitu, oko 60 kilometara od srednje škole gde se dogodila pucnjava.Džejms i Dženifer Krambli su u petak oboje optuženi po četiri tačke, tri dana nakon što je njihov 15-godišnji sin otvorio vatru u srednjoj školi u Oksfordu, oko 60 kilometara od Detroita, ubio četvoro učenika i povredio još sedmoro.Džejms Krambli je vodio sa sobom Itana kada je, četiri dana pre napada, kupovao pištolj koji je Itan doneo u školu, navode tužioci.Kada je čuo izveštaje ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Protiv roditelja tinejdžera koji je ubio četiri učenika u Mičigenu optužnica, trenutno su u bekstvu

Izvor: Radio 021, 04.Dec.2021

Roditelji protiv kojih je podignuta optužnica za ubistvo iz nehata u ime njihovog maloletnog sina koji je ubio četiri učenika iz svoje srednje škole u američkoj saveznoj državi Mičigen su u bekstvu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.