U avionskoj nesreći kod Čačka poginule četiri osobe

Izvor: TvojPortal.com, 10.Apr.2011, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U avionskoj nesreći kod Čačka poginule četiri osobe

BEOGRAD 10. 04. 2011
Izvor: Press
U teškoj avionskoj nesreći, koja se danas oko 14 sati dogodila u Mrčajevcima kod Čačka, poginule su četiri osobe, od kojih jednoj još nije poznat identitet, izjavila je večeras Tanjugu portparol čačanskog MUP-a Biljana Nastić


 
Poginuli su pilot i vlasnik aviona "Cesna 172" Milun Vukolić i njegovi saputnici Dragutin Đorem (37) i Boro Ilić (59) godina, obojica iz Mrčajevaca.
Nastić je rekla da su >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << iz aviona izvučena četiri ugljenisana tela, a da identitet jedne osobe još nije utvrđen.
Identitet četvrtog nastradalog će biti poznat posle obdukcije, koja će biti obavljena sutra, kazala je Nastić.
celu vest možete pročitati na linku
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/157448/U+avionskoj+nesre%C4%87i+kod+%C4%8Ca%C4%8Dka+poginule+%C4%8Detiri+osobe.html
Tanjug

čačakavionska nesreca

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.