U Zlatiborskom okrugu 57 novih slučajeva, u Šumadijskom za tri dana 163 novoobolelih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2020, 16:17

U Zlatiborskom okrugu 57 novih slučajeva, u Šumadijskom za tri dana 163 novoobolelih

Od pristiglih rezultata iz prethodnih dana osoba koje su testirane sa područja Zlatiborskog okruga, potvrđeno je 57 novih slučajeva pozitivnih na virus Kovid-19, saopštio je Zavod za javno zdravlje Užice.

U Užicu je registrovano 20 novih slučajeva, Arilju 10, Prijepolju osam, Kosjeriću pet, Bajinoj Bašta četiri, Požegi tri, Čajetini tri, Priboju dva i Sjenici dva.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 1.171 slučaj infekcije virusom Kovid-19.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U Šumadijskom okrugu za tri dana 163 novoobolelih

Prema poslednjim podacima, koji se odnose na poslednja tri dana, u Šumadijskom okrugu zabeleženo je novih 163 pozitivnih na virus korona, od čega najviše u Kragujevcu - 129, saopštio je danas Institut za javno zdravlje "Kragujevac".

U Aranđelovcu je registrovano novih 17 slučajeva, Kniću 10, Topoli dva, Rači jedan i Batočini četiri.

U Šumadijskom okrugu, na osnovu uzorkovanih i odrađenih briseva, od početka epidemije registrovano je ukupno 1.316 osoba pozitivnih na virus korona.

Od toga je u Kragujevcu registrovano 1.058, i to tako što je do 16. maja bilo 68, a od tada do danas 990.

U Aranđelovcu je ukupno 90 zaraženih od početka epidemije, Topoli 33, Rači 30, Kniću 70, Batočini 26, Lapovu devet.

U kućnoj izolaciji trenutno je ukupno 676 osoba, u Kragujevcu 556, Aranđelovcu 33, Topoli šest, Rači sedam, Kniću 45, Batočini 13, Lapovu 16.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Koronom zaraženo još 57 osoba iz Zlatiborskog okruga

Izvor: Blic, 18.Jul.2020

Zavod za javno zdravlje Užice saopštio je da je na području Zlatiborskog okruga danas potvrđeno još 57 slučajeva korona virusa, a kako je objašnjeno radi se o pristiglim rezultatima testiranja iz prethodnih dana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.