U Zagrebu danas Dan žalosti povodom smrti Bandića

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 01:50

U Zagrebu danas Dan žalosti povodom smrti Bandića

Prvi čovek Zagreba bio je tokom šest mandata.

U Zagrebu je danas proglašen dan žalosti povodom smrti gradonačelnika Milana Bandića, koji će danas biti sahranjen.

Njegov dugogodišnji saradnik, poznati pozorišni radnik Duško Ljuština rekao je da će na sahrani govoriti premijer Andrej Plenković i srpski patrijarh Porfirije.

Sahrani će, kako je najavljeno, prisustvovati i gradonačenik Beograda Zoran Radoičić. Bandić je iznenada preminuo u noći između subote i nedelje u 66. godini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahranjen gradonačelnik Zagreba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021

Preminuli gradonačelnik Zagreba Milan Bandić sahranjen je danas na zagrebačkom groblju Mirogoj...Sahrani je prisustvovalo više hiljada ljudi, iako je 25 maksimalan broj prisutnih na sahrani, prema važećim protivepidemijskim merama, javlja index.hr...Bandićevi posmrtni ostaci bili su izloženi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U Zagrebu danas Dan žalosti povodom smrti Bandića

Izvor: Radio 021, 03.Mar.2021

U Zagrebu je danas proglašen dan žalosti povodom smrti gradonačelnika Milana Bandića, koji će danas biti sahranjen...Njegov dugogodišnji saradnik, poznati pozorišni radnik Duško Ljuština, rekao je za zagrebačku N1 da će na sahrani govoriti premijer Andrej Plenković i srpski patrijarh Porfirije...Sahrani...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.