Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2024, 14:27

U Subotici održan skup o Srbiji, zemlji nauke i inovacija

Subotica ima dobru osnovu da u perspektivi u njoj bude otvoren naučno-tehnološki park, a inicijativa za njegovo osnovanje je još ranije potekla iz Slobodne zone u ovom gradu, rečeno je na skupu "Srbija, zemlja nauke – zemlja inovacija", čiji je karavan posvećen podršci inovacijama posetio danas najseverniji grad u zemlji.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Subotici održan dvanaesti Dan nauke i inovacija

Izvor: Blic, 09.Apr.2024

Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija u saradnji sa Fondom za inovacionu delatnost, Fondom za nauku i Centrom za promociju nauke organizovalo je danas, u Velikoj većnici Gradske kuće u Subotici, Dan nauke i inovacija. Ovaj događaj deo je nacionalnog projekta „Srbija, zemlja nauke,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.