U Srbiji ujutru hladno sa mrazom, tokom dana sunčano i toplije

Izvor: Beta, 22.Okt.2020, 00:18

U Srbiji ujutru hladno sa mrazom, tokom dana sunčano i toplije

U Srbiji će ujutro biti hladno, ponegde sa maglom koja se može zadržati i duže tokom prepodneva, u većini mesta i sa slabim mrazom, a tokom dana pretežno sunčano i toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Duvaće slab do umeren, južni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura od minus jedan do devet stepeni Celzijusa, a najviša izmedju 19 i 24 stepena.U Beogradu će ujutro biti sveže a tokom dana pretežno sunčano i toplije. Najniža temperatura biće od četiri do devet, a najviša oko 23 stepena Celzijusa.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle hladnog jutra, tokom dana sunčano i toplije

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Okt.2020

U Srbiji će ujutro biti hladno, ponegde sa maglom koja se može zadržati i duže tokom prepodneva, u većini mesta i sa slabim mrazom, a tokom dana pretežno sunčano i toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće slab do umeren, južni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.