Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jan.2020, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra hladno, u nižim predelima oblačno, u višim sunčano

U Srbiji će sutra ujutru biti slab mraz, tokom dana će u nižim predelima, po kotlinama i dolinama reka biti niske oblačnosti, ponegde sa maglom, dok će u brdsko-planinskim predelima i u Timočkoj Krajini biti pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab vetar promenljivog pravca, na istoku umeren, povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura biće od minus pet do nula, najviša dnevna od minus jedan do dva >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << stepena u mestima sa maglom i niskom oblačnošću, a u ostalim krajevima do pet stepeni.

U Beogradu će sutra ujutru biti slab mraz i niska oblačnost koja će se zadržati tokom celog dana, a ponegde će biti i magle. Duvaće slab vetar promenljivog pravca. Jutarnja temperatura biće oko minus dva, najviša dnevna oko nula stepeni.

U Srbiji će do petka u nižim predelima, po kotlinama i rečnim dolinama često biti magle ili niske oblačnosti, dok se u ostalim krajevima očekuje pretežno sunčano vreme. Za vikend se očekuje prolazno naoblačenje, mestimično s kišom.

Početkom sledeće sedmice biće suvo vreme, ujutru mestimično magla i niska oblačnost, a tokom dana periodi sunčanog vremena.

Biometeorološka prognoza za utorak, 21. januar:

Posle jutra i pre podneva kada se oprez savetuje kardio i cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima, većina hroničnih bolesnika će se osećati bolje. Moguće meteoropatske reakcije su reumatski bolovi i glavobolja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza - 21. januar

Izvor: RTS, 20.Jan.2020

Oblačno, samo u brdsko-planinskim predelima i u Timočkoj krajini pretežno sunčano. Najviša dnevna temperatura do 5 stepeni. . .Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave.(izvor: RHMZ).21.01.2020....

Nastavak na RTS...

U Srbiji danas hladno, u nižim predelima oblačno, u višim sunčano

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jan.2020, 09:35

U Srbiji će ujutru biti slab mraz, tokom dana će u nižim predelima, po kotlinama i dolinama reka biti niske oblačnosti, ponegde sa maglom, dok će u brdsko-planinskim predelima i u Timočkoj Krajini biti pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Duvaće...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.