Vremenska prognoza - 21. januar

Izvor: RTS, 20.Jan.2020, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza - 21. januar

Oblačno, samo u brdsko-planinskim predelima i u Timočkoj krajini pretežno sunčano. Najviša dnevna temperatura do 5 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)
21.01.2020. Utorak Ujutro slab mraz, u nižim predelima, po kotlinama i dolinama reka niska oblačnost, ponegde i magla, koja će se u većini krajeva zadržati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tokom celog dana. U brdsko-planinskim predelima i u Timočkoj Krajini sunčano. Vetar slab promenljiv, samo na istoku umeren, povremeno i jak zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 0, najviša dnevna od -1 do 2 u mestima sa maglom ili niskom oblačnošću, u ostalim krajevima toplije do 5 stepeni. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 90%, MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 90%.
22.01.2020. Sreda Ujutro slab i umeren mraz, po kotlinama, dolinama reka i u nizijama magla, ponegde i niska oblačnost, koja će se zadržati pre podne, a u većem delu Vojvodine i tokom celog dana. U brdsko-planinskim predelima sunčano. Vetar slab promenljiv, samo na istoku umeren, povremeno i jak zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -8 do 0, najviša dnevna od 3 do 8, u Timočkoj Krajini oko 12, a u mestima sa maglom od -2 do 0 stepeni. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 90%. Poledica ili zaleđivanje mokrih površina Tmin < - 5 stepeni, verovatnoća 90%.
23.01.2020. Četvrtak Ujutro slab i umeren mraz, po kotlinama, dolinama reka i u nizijama i magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde zadržati veći deo dana. U brdsko-planinskim predelima sunčano. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -6 do -2, najviša dnevna od 3 do 6, u Timočkoj Krajini oko 10, a u mestima sa maglom oko 0 stepeni. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 90%. Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, Tmin < - 5 stepeni, verovatnoća 90%.
24.01.2020. Petak Ujutro slab i umeren mraz, po kotlinama, dolinama reka i u nizijama i magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde, posebno u Bačkoj i Sremu zadržati veći deo dana. U brdsko-planinskim predelima sunčano. Vetar slab i umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura od -6 do -1, najviša dnevna od 4 do 8, u mestima sa maglom oko 0 stepeni. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 90%.  Tmin < - 5 stepeni, verovatnoća 90%.
Prognoza vremena za narednih pet dana (od 25.01.2020. do 29.01.2020.)
Za vikend toplije uz prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom. Zatim suvo, ujutru u nižim predelima sa maglom, tokom dana sa sunčanim periodima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oblačno, ponegde maglovito, do 5 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2020, 01:47

Ujutru u Srbiji slab mraz, u nižim predelima, po kotlinama i dolinama reka niska oblačnost, koja će se u većini krajeva zadržati tokom celog dana, a ponegde će biti i magle...U brdsko-planinskim predelima i u Timočkoj Krajini biće pretežno sunčano...Vetar slab promenljiv, na istoku umeren,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.