U Splitu napadnut mladi par iz Srbije, policija traga za napadačima

Izvor: Beta, 12.Jun.2021, 15:19

U Splitu napadnut mladi par iz Srbije, policija traga za napadačima

Nekoliko nepoznatih osoba napalo je sinoć na plaži u Splitu mladi par iz Srbije, a policija traga za napadačima, saopštila je splitsko-dalmatinska policija.U saopštenju koje su preneli lokalni mediji, policija je navela da je nekoliko nepoznatih osoba pola sata posle ponoći na području plaže Ovčice fizički napalo 25-godišnjeg muškarca i 26-godišnju ženu.Policija je po dojavi izašla na teren gde je zatekla napadnute državljane Srbije.Portal Index navodi da devojka nije imala vidljive povrede, a da je mladić odbio lekarsku pomoć. Policajci su, kako navodi portal, na njemu videli masnice i ogrebotine, ali im se on zahvalio i rekao da mu lekarska pomoć nije potrebna.U toku je kriminalističko istraživanje i potraga za napadačima.Index navodi da je protekle sedmice u Splitu zabaleženo nekoliko incidenata. Na istoj plaži su su se dan ranije potukli 23-godišnji Francuz i 23-godišnji hrvatski državljanin.Prema pisanju Slobodne Dalmacije, huligani su proteklog utorka u centru Splita napali dvojicu članova ruske reprezentacije koja učestvovala na medjunarodnom pripremnom turniru ulične košarke ("tri na tri"). Jedan od napadnutih košarkaša je lakše povredjen.Policija je otkrila jednog od napadača i krivično ga prijavila zbog izazivanja nereda iz mržnje. Reč je o maloletniku koji je poznat po problematičnom ponašanju i već je imao problema sa zakonom.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladi par iz Srbije pretučen u Splitu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2021

U Splitu je kasno sinoć napadnut mladi par iz Srbije, preneli su danas hrvatski mediji. Lokalna policija je saopštila da je dobila dojavu o narušavanju javnog reda i mira na području plaže Ovčice, gde je nekoliko nepoznatih osoba fizički napalo dvoje državljana iz Srbije - 25- godišnjeg muškarca...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.