Incident na splitskoj plaži: Napadnuti državljani Srbije

Izvor: B92, 12.Jun.2021, 13:17

Incident na splitskoj plaži: Napadnuti državljani Srbije

Split -- Nepoznati napadaći u noći s petka na subotu na splitskoj plaži Ovčice nasrnuli su na dvoje srpskih državljana, 25-godišnjaka i 26-godišnjakinju.

Kako saznaje "Slobodna Dalmacija", iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, pola sata iza ponoći primljena je dojava da je nekoliko osoba fizički napalo dvoje inostranih gostiju koje su policajci i zatekli na Ovčicama nakon izlaska na teren.

Prema istom izvoru, muškarcu je bila ponuđena lekarska pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju je odbio. U toku je kriminalističko istraživanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NAPADNUTI DRŽAVLJANI SRBIJE U SPLITU! Fizički obračun na plaži, muškarac odbio lekarsku pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021

U toku je kriminalističko istraživanje...Nepoznati napadaći u noći s petka na subotu na splitskoj plaži Ovčice nasrnuli su na dvoje srpskih državljana, 25-godišnjaka i 26-godišnjakinju...Kako saznaje Slobodna Dalmacija iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, pola sata iza ponoći primljena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.