Izvor: Nezavisne Novine, 22.Apr.2017, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Španiji uhapšen Egipćanin osumnjičen za pripadnost terorističkoj organizaciji

MADRID - Španska policija saopštila je danas da je u mjestu Espinar uhapšen 43-godišnji Egipćanin zbog navodne pripadnosti međunarodnoj terorističkoj organizaciji.

Espinar se nalazi nedaleko od grada Segovije u centralnom dijelu Španije.

U saopštenju se ističe da je započet proces deportacije uhapšenog u Egipat, čije vlasti su zatražile njegovo hapšenje.

Prema navodima policije, osumnjičeni je 2002. godine bi uhapšen u NJemačkoj tokom akcije pokrenute za razbijanje terorističke ćelije u Hamburgu, ali je kasnije oslobođen.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Španija: Uhapšen Egipćanin zbog terorizma

Izvor: Blic, 22.Apr.2017

U Španiji je uhapšen Egipćanin (43) zbog navodnog članstva u međunarodnoj terorističkoj organizaciji, saopštila je danas španska policija...Španska civilna garda saopštila je da je muškarac uhapšen u gradu El Espinar u provinciji Segovija, a kako navode, on će biti isporučen Egiptu, koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.