U Sjenici jutros izmjereno -22 stepena

Izvor: SandzakPress.net, 08.Jan.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sjenici jutros izmjereno -22 stepena

Nakon ledene noći u celoj Srbiji osvanulo je još hladnije jutro, a imamo i rekordera – u Sjenici su jutros u 8 časova izmerena -22 stepena! Koliko je noć bila ledena, najbolje govori podatak da je sinoć već u 21 čas, prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), temperatura u našoj zemlji kretala od -4 koliko je bilo u najtoplijem Negotinu, preko -7 u Beogradu (subjektivan osećaj da je minus 11), do čak -14 u Smederevskoj Palanci i -16 koliko je izmereno na Kopaoniku. Ledeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << talas je prvo stigao u severne krajeve pa je u skoro celoj Vojvodini bilo oko -10! U Novom Sadu je bilo -7, na Paliću -9, u Zrenjaninu -10, Sremskoj Mitrovici i Somboru -11, a u Banatskom Karlovcu čak -13!    

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

NE SMRZAVAMO SE SVI ISTO Temperature se u različitim delovima Beograda razlikuju i DO 10 STEPENI

Izvor: Blic, 08.Jan.2019

Temperatura izmerena u različitim delovima Beograda može da odudara i po nekoliko stepeni zbog mikroklimatskih karakteristika, a takve razlike najbolje se vide kada je vedro i bez vetra. Primera radi, danas popodne je na Dorćolu je izmereno dva stepena ispod nule, u Surčinu je temperatura bila tačno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.