U SRBIJI SE KUVAMO, A U REGIONU SNEG SA GRMLJAVINOM: Nevreme paralisalo Sloveniju, dok upozorenja za Hrvatsku ne slute na dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 17:38

U SRBIJI SE KUVAMO, A U REGIONU SNEG SA GRMLJAVINOM: Nevreme paralisalo Sloveniju, dok upozorenja za Hrvatsku ne slute na dobro

I dok je u Srbiji letnjih 25°C, jako zahlađenje zahvatilo je Sloveniju i Hrvatsku.

Sneg već veje širom Slovenije, a Zagrebu se sa jugozapada približava veoma jaka kiša sa obilnim pljuskovima i grmljavinom.

Očekuje se pad temperature na samo 2-3°C, a na Sljemenu iznad Zagreba na ispod 0°C, dok će obilni sneg biti praćen grmljavinom.

Do kraja dana obilni sneg sa grmljavinom zahvatiće ceo severozapad Hrvatske. Ovo zahlađenje stići će kasnije tokom večeri i do Srbje, ali se ne očekuju značajnije padavine.

Drugog dana vikenda hladnije i za 20 stepeni, uz maksimalne temperature oko 2-3°C.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.