U Podgorici uhapšeno sedam turskih državljana

Izvor: B92, 06.Jul.2022, 16:56

U Podgorici uhapšeno sedam turskih državljana

U policijskoj akciji sprovedenoj u podgoričkom naselju Gorica C danas je danas sedam turskih državljana koji se sumnjiče za stvaranje kriminalne organizacije.

Podgorički portal Dan saznaje da je jedan od privedenih M.A. sa međunarodne poternice.

Iz Uprave policije su saopštili da je i uhapšeni B.C. (39) takođe međunarodno traženo lice.

"On se potražuje radi vođenja krivičnog postupka zbog više krivičnih dela izvršenih na teritoriji Turske. Nadležni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << organi Turske ga potražuju zbog krivičnih dela: stvaranje kriminalne organizacije, kršenje zakona o vatrenom oružju, pokušaja ubistva i drugih krivičnih dela", saopštila je crnogorska Uprava policije na Tviteru.

Policija je, kako dodaju, došla do informacija da je ovo lice koristilo lažni identitet i da se skrivalo na teritorijama više država.

"Operativne informacije ukazuju da je reč o vođi jedne organizovane kriminalne grupe iz Turske. U toku su dalje policijske mere i radnje u odnosu na više osoba", naveli su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.