U Pčinjskom okrugu na koronu pozitivno 50 odsto testiranih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2022, 12:10

U Pčinjskom okrugu na koronu pozitivno 50 odsto testiranih

Prema najnovijim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid-19 testirana je 851 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga, od kojih je 429 osoba zaraženo korona virusom.

Od tog broja, 235 je iz Vranja, saopšteno je na sajtu tog grada.

Iz Bujanovca je još 66 novozaraženih, 37 iz Surdulice, 32 iz Preševa, 23 iz Vladičinog Hana, 20 Bosilegrada i 16 iz Trgovišta.

U kovid ambulanti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ATD juče je obavljeno 478 pregleda, od čega 211 prvih.

Takođe, urađeno je 16 PCR i 210 antigenskih testova, od kojih je 149 pozitivno na korona virus.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovano je 86 pacijenata, svi su pozitivni na korona virus i sa upalom pluća, dok su 52 na kiseoniku.

Tokom proteklog dana na bolničko lečenje primljeno je 10 pacijenata, a otpuštena tri.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo jedan kovid pacijent u Vranju, 429 osoba novozaraženo u Pčinjskom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Feb.2022

Još jedan pacijent preminuo je od posledica kovida u vranjskoj kovid bolnici, pa se u toj zdravstvenoj ustanovi trenutno leči 86 pacijenata. Virusom korona, od testiranih 851, zaraženo je u Pčinjskom okrugu još 429 osoba...Tokom proteklog dana na bolničko lečenje u vranjskim kovid bolnicama primljeno...

Nastavak na JužneVesti.com...

Vranje: Nešto manje novozaraženih nego prethodnih dana, brojke i dalje visoke

Izvor: OkRadio.rs, 04.Feb.2022

Jedna osoba sa potvrđenim pozitivnim kovid statusom je tokom jučerašnjeg dana preminula u Vranju, potvrđeno je iz Zdravstvenog centra (ZC) Vranje. Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirana je 851 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga, od kojih je 429...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.