U PRIŠTINI ŽALE ŠTO KURTIJEVI TERORISTI NISU PUCALI U SRPSKU POLICIJU?! Uhapšenim Albancima bi da sude za izdaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 20:56

U PRIŠTINI ŽALE ŠTO KURTIJEVI TERORISTI NISU PUCALI U SRPSKU POLICIJU?! Uhapšenim Albancima bi da sude za izdaju

Sramne reči bivšeg direktora Inspekcije u opštini Mitrovica Fidan Ademi.

Bivši direktor Inspekcije u opštini Mitrovica Fidan Ademi, iz redova pokreta Vetevendosje, prokomentarisao je hapšenje trojice Kurtijevih terorista koji su danas locirani i privedeni pod putnom ratnom opremom u selu Gnjilice na teritoriji opštine Raška.

Ademi kaže da trojicu Kurtijevih terorista treba pustiti iz Srbije, a potom im na tzv. Kosovu suditi za "nacionalnu izdaju".

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nema opravdanja za potčinjavanje bez otpora. Treba ih što pre pustiti iz Srbije i suočiti ih pred našim sudovima za državnu izdaju! Neka bude primer da se nijedan policijski ili vojni zvaničnik ne usuđuje da preda oružje sa punim patronama neprijatelju - izjavio je Ademi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.