U PONEDELJAK, TAČNO U 11 SATI! Albanci prave PRVI KORAK protiv Petera Handkea, Nobelovca koji je branio SRBE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PONEDELJAK, TAČNO U 11 SATI! Albanci prave PRVI KORAK protiv Petera Handkea, Nobelovca koji je branio SRBE

Nobelov komitet je u međuvremenu već saopštio da ne postoji mogućnost povlačenja bilo koje njihove odluke, pa ni ove.

U Prištini je za sutra najavljen protest protiv odluke da ovogodišnju Nobelovu nagradu za književnost dobije austrijski pisac Peter Handke.

Reditelj Ben Apoloni izjavio je za Kosovapreš da će u ponedeljak u 11 časova isped švedske ambasade u Prištini biti održan protest sa zahtevom da se povuče odluka o dodeli Nobelove nagrade za književnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2019. Peteru Handkeu.

Čim je ozvaničena vest o tome da je Handke dobitnik Nobela, negativnim komentarima oglasili su se kosovski Albanci, od novinara do političara, koji su vodili pravu Tviter kampanju s negativnim komentarima na odluku da Nobelova nagrada pripadne Handkeu.

Prema komentarima mnogih medija, ta odluka zapravo je poslužila Prištini da to iskoristi kao povod da iznesu već poznate optužbe protiv Srba i države Srbije za navodne zločine na KiM, navodno silovanih 20.000 Albanki i sve ono što su i do sada koristili u kampanji protiv Beograda.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Prištini danas protest protiv Handkea, ni potomci ustaških genocidaša nemaju mira

Izvor: KMnovine.com, 14.Okt.2019

U Prištini je za sutra najavljen protest protiv odluke da ovogodišnju Nobelovu nagradu za književnost dobije austrijski pisac Peter Handke, prenosi Tanjug.. ..    .Peter Handke: Čovek koji je pobedio svetske moćnike i dobio priznanje.    ...........Šiptarski reditelj...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.