U OVOM MESTU U SRBIJI IZMERENO 50 STEPENI! Živa BUKVALNO PROBILA GRANICU, fotka na Fejsu IZAZVALA LAVINU KOMENTARA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U OVOM MESTU U SRBIJI IZMERENO 50 STEPENI! Živa BUKVALNO PROBILA GRANICU, fotka na Fejsu IZAZVALA LAVINU KOMENTARA (FOTO)

U Srbiji je sada najtopliji deo leta.

Ovih dana nas muči neviđeni toplotni talas, a mnogi stariji navode da ne pamte kada nas je poslednji put sunce ovako pržilo. To se najbolje vidi na fotografiji koju je na Fejsbuku objavio jedan naš sugrađanin, a gde se lepo vidi da je živa na termometru probila granicu i skočila iznad 50 stepeni.

Fotografija je, sudeći prema opisu, nastala u Stejanovcima, selu u blizini Rume.

U Srbiji je sada najtopliji deo leta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a meteorolozi najavljuju da će temperature u najvećem delu zemlje iznositi između 35 i 38 stepeni, osim na severozapadu zemlje gde se očekuje prijatnije vreme sa temperaturom od 32 stepena Celzijusovih.

O ozbiljnosti situacije svedoči i upozorenje Republičkog hidrometeorološkog zavoda na visoke temperature koje će biti na snazi do sutra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.