U OVOJ ŠUMI JE VELJA NEVOLJA TESTIRAO SNAJPER: Pogledajte kako izgleda vikendica za koju se pretpostavlja da ju je koristio Belivuk (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021, 21:23

U OVOJ ŠUMI JE VELJA NEVOLJA TESTIRAO SNAJPER: Pogledajte kako izgleda vikendica za koju se pretpostavlja da ju je koristio Belivuk (FOTO/VIDEO)

Jedna od vikendica za koju se pretpostavlja da su je koristili Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i njegovi saradnici nazali se u okolini Tršića

Inače, pre samo nekoliko dana otkriveno je i kako to Velja Nevolja razrađuje snajper baš u ovom mestu.

Na kraju sela pronađena je vikendica za koju se, kako kažu meštani, ne zna ko je vlasnik, kao i da nisu upoznati sa izvođenjem građevinskih radova poslednjih meseci.

Komšije kažu i da su za ceo slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznali iz medija, ali da ih ne čudi što je izabrano ovakvo mesto, s obzirom na to da se u okolini nalazi veliko prostranstvo šuma gde je moguće da su se pojedinci obučavali za pucanje u bukve i hrastove.

U vikendici nikoga nije bilo, a na vratima su i dalje primetni novogodišnji ukrasi, dok je pored otpad od renoviranja. Radovi su započeti, ali nisu završeni.

Inače, meštani Tršića kažu i da se sve veći broj ljudi interesuje za kupovinu vikendica, naročito onih koje su "odsečene od sveta".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.