Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2019, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom Sadu sutra prvi protest Jedan od pet miliona

Prvi protest "1 od 5 miliona" u Novom Sadu održaće se sutra na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta u 18 časova, a građanima će se obratiti glumac Milorad Kapor, student prava Milan Vujić i jedan od organizatora beogradskih protesta Branislav Trifunović.

Nakon završetka skupa na Pozorišnom trgu, počeće protesna šetnja gradskim ulicama koja će se završiti na raskrsnici Bulevara Mihajla Pupina i ulice Žarka Zrenjanina.

"Nezadovoljne ljude je na ulice >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << izvela sama vlast, koja je otela državu od građana i potpuno razorila društvo. U takvim okolnostima, razloga za proteste i nezadovoljstvo ima u svakom delu zemlje, a pogotovo u Novom Sadu", saopštili su organizatori novosadskog protesta.

Ocenjuje se da je Novi Sad "najteže postradao od sadašnje vlasti", zbog čega pozivaju građane da dođu i prisustvom pošalju poruku "Stop nasilju, korupciji i bezakonju!".

Motivisani protestima građana u Beogradu koji su počeli u decembru 2018. godine i koji se organizuju svake subote, do sada su protesti organizovani u Kragujevcu, Gornjem Milanovacu, Nišu, Prokuplju, Kuršumliju, Požegi i Pirotu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Danas protest "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu, među govornicima i Branislav Trifunović

Izvor: Radio 021, 18.Jan.2019, 09:00

Prvi protest "1 od 5 miliona" u Novom Sadu održaće se danas, 18. januara, a okupljanje je u 18 časova na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta...Na skupu će govoriti novosadski glumac Milorad Kapor, a u ime organizatora protesta u Beogradu govoriće glumac i nekadašnji student Akademije umetnosti...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.