U Novom Sadu osvanuli natpisi Trg republike Vojvodine

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom Sadu osvanuli natpisi "Trg republike Vojvodine"

Na novosadskom Trgu republike, gde su juče povodom obeležavanja stogodišnjice od prisajedinjenja Vojvodine Srbiji, predsednik Aleksandar Vučić i gradonačelnik Miloš Vučević otkrili spomenik kralju Petru Prvom Karađorđeviću, osvanuli su natpisi "Trg republike Vojvodine".

 Prelepljene su dve od ukupno tri table na Trgu. Za sada se niko nije oglasio da stoji iza toga.

Plakati su oblikom i veličinom slični originalnim tablama i na njima ćiriličnim pismom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << piše "Trg republike Vojvodine".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je na tom trgu otkrio spomenik kralju Petru Prvom Karađordjeviću, na svečanosti povodom dana kada se Vojvodina pre 100 godina priključila Srbiji, nakon Prvog svetskog rata.

Prekjuče su u nekoliko mesta u Vojvodini osvanuli plakati na kojima piše "Posle 100 godina i Hong Kong je rekao doviđenja". Te plakate je potpisala organizacija Mlada Vojvodina, a potpis je ilustrovan nazivom organizacije i zvezdom petokrakom.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trg republike prelepljen sa "Trg republike Vojvodine" FOTO

Izvor: B92, 26.Nov.2018

Table sa nazivom Trg republike u Novom Sadu noćas su prelepljene plakatima sa nazivom "Trg republike Vojvodine"...Plakati su oblikom i veličinom slični originalnim tablama i na njima ćiriličnim pismom piše "Trg republike Vojvodine"...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je na tom trgu otkrio...

Nastavak na B92...

OPET SEPARATISTIČKE PORUKE Trg republike u Novom Sadu prekršten u "TRG REPUBLIKE VOJVODINE"

Izvor: Blic, 26.Nov.2018

Dve od ukupno tri table sa nazivom Trg republike u širem centru Novog Sada osvanule su jutros prelepljene nalepnicama na kojima ćirilicom piše "Trg republike Vojvodine".

Nastavak na Blic...

Vučević: Natpisi na Trgu Republike – izraz nervoze

Izvor: RTS, 26.Nov.2018

Posle svečanog obeležavanja jubileja 100 godina od prisajedinjenja Vojvodine Srbiji na novosadskom Trgu republike, osvanuli su natpisi "Trg republike Vojvodine", što je gradonačelnik Miloš Vučević objasnio nervozom "onih koji ne žele da razumeju istorijske odluke". ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.