Tabla sa imenom Trga republike u Novom Sadu prelepljena sa Trg republike Vojvodine

Izvor: Beta, 26.Nov.2018, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tabla sa imenom Trga republike u Novom Sadu prelepljena sa Trg republike Vojvodine

Table sa nazivom Trg republike u Novom Sadu noćas su prelepljene plakatima sa nazivom "Trg republike Vojvodine".Plakati su oblikom i veličinom slični originalnim tablama i na njima ćiriličnim pismom piše "Trg republike Vojvodine".Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je na tom trgu otkrio spomenik kralju Petru Prvom Karadjordjeviću, na svečanosti povodom dana kada se Vojvodina pre 100 godina priključila Srbiji, nakon Prvog svetskog rata.Prekjuče su u nekoliko mesta u Vojvodini osvanuli plakati na kojima piše "Posle 100 godina i Hong Kong je rekao dovidjenja".Plakate je potpisala organizacija Mlada Vojvodina, a potpis je ilustrovan nazivom organizacije i zvezdom petokrakom.Mlada Vojvodina i ranije je bila poznata po sličnim akcijama.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Novom Sadu plakati "Trg Republike Vojvodine"

Izvor: Mondo, 26.Nov.2018

Table sa nazivom Trg republike u Novom Sadu noćas su prelepljene plakatima sa nazivom "Trg republike Vojvodine"...Foto: MONDO, Milutin Vujičić..Plakati su oblikom i veličinom slični originalnim tablama i na njima ćiriličnim pismom piše "Trg republike Vojvodine"...Predsednik Srbije Aleksandar...

Nastavak na Mondo...

Trg republike prelepili plakatima Trg republike Vojvodine

Izvor: NoviSad.com, 26.Nov.2018

Dve table sa nazivom Trg republike u Novom Sadu noćas su prelepljene plakatima na kojima je pisalo „Trg republike Vojvodine“. Plakati su oblikom i veličinom..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.