U Novom Pazaru preminuo pacijent iz Raške, na liječenju 127 osoba, još 23 pozitivna

Izvor: SandzakPress.net, 02.Dec.2020, 12:46

U Novom Pazaru preminuo pacijent iz Raške, na liječenju 127 osoba, još 23 pozitivna

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Novi Pazar, 20 lica iz tog grada i tri iz Raške zaraženo je virusom korona u poslednja 24 sata. Šest pacijenata iz Raške, devet iz Novog Pazara i po jedan iz Ivanjice i Leposavića hospitalizovani su u Regionalni COVID centar Novi Pazar, gde je proteklog dana došlo do 14 otpusta. Na respiratorima i high-flow ventilaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << se nalaze po četiri panta, a jedan pacijent iz Raške izgubio je bitku za život. Ukupan broj pregleda u Covid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar je 118, od čega je 61 prvi i 57 kontrolnih pregleda. U Domu zdravlja urađeno je 85 laboratorijskih analiza, 75 RTG pluća i 60 brzih testova iz krvi od čega je 22 pozitivnih. Urađeno je 47 PCR testova. “Na Infektivnom odeljenju zbrinuto je 47 pacijenata, na Grudnom 55, a u Privremenoj bolnici Novopazarska banja 25 (5 prijema, 7 otpusta)” – saopštio je Štab za vanredne situacije Novog Pazara. Indeksonline.rs The post U Novom Pazaru preminuo pacijent iz Raške, na liječenju 127 osoba, još 23 pozitivna appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Stagnira broj hospitalizovanih, preminuo jedan pacijent

Izvor: Danas, 03.Dec.2020, 11:51

U poslednja 24 sata u novopazarskoj Opštoj bolnici preminuo je pacijent iz Sjenice od posledica izazvanih korona virusom, što je prvi smrtni slučaj od korone u toj opštini posle nekoliko nedelja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.