U KARTONSKOJ KUTIJI OSTAVLJENA BEBA rođena u novogodišnjoj noći: Sadržaj PISMA U ĆEBENCETU tera suze na oči: Uzmite me i nađite mi porodicu koja će me voleti...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2022, 20:09

U KARTONSKOJ KUTIJI OSTAVLJENA BEBA rođena u novogodišnjoj noći: Sadržaj PISMA U ĆEBENCETU tera suze na oči: "Uzmite me i nađite mi porodicu koja će me voleti..."

Policija je reagovala na izveštaje o napuštenoj bebi

U kartonskoj kutiji na Aljasci pronađeno je novorođenče pored koje je stajala srceparajuća poruka od majke, koja je napisala da ne može da prehrani bebu.

Policija na Aljasci reagovala je na izveštaje o napuštenoj bebi, koja je pronađena oko 2 sata iza ponoći na novogodišnje veče. Dete je pronašla stanovnica obližnjeg naselja Roksi Lejn, koji je postavio snimak bebe i poruke na društvene mreže. Beba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila umotana u ćebe.

"Molim vas, pomozite mi", počinje poruka majke koja je ostavila novorođenče.

"Rođena sam 31. decembra u 18 časova, rođena sam 12 nedelja ranije. Moji roditelji i bake i deke nemaju hrane ni novca da me odgajaju. Nikada nisu ovo želeli da mi urade. Moja mama je tužna zbog ovoga. Molim te, uzmi me i pronađi mi voljenu porodicu. Moje ime je Tešavn", stoji između ostalog u poruci.

Policija je bebu odvela u bolnicu, u kojoj je utvrđeno da je u dobrom stanju, stoji u saopštenju policije. Lejn koja je pronašla dete rekla je da je beba bila u kartonskoj kutiji pored sandučića za poštu kod njene kuće, prenosi New York Post.

- Ceo dan sam obrađujem osećanja i prolazila sam kroz sve različite scenarije i razloge, sa svojim partnerom i porodicom, zašto je tako nešto moralo da se desi - napisala je ona, sugerišući da su roditelji bili mladi i nesvesni Zakona o sigurnom utočištu na Aljasci, prema kojem roditelji mogu da se odreknu svoje dece u lokalnoj bolnici, crkvi, policiji ili vatrogasnoj stanici.

Lejn je molila sve koji poznaju majku bebe da joj se obrate, jer joj je možda potrebna medicinska pomoć ili "se možda oseća napuštenom".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.