Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 08:53

U JEDNOM DANU PALO ŠTO BI ZA MESEC! Beograd pod vodom, pogledajte kako je izgledao sinoćni potop u prestonici (FOTO/VIDEO)

Sinoćno nevreme napravilo haos u glavnom gradu

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom, a ponegde su mogući i pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod u najnovijoj vremenskoj prognozi.

Pre podne na severu i istoku, a do kraja dana i u ostalim krajevima očekuje se postepeni prestanak padavina, zatim i delimično razvedravanje. Duvaće slab i umeren vetar, na istoku Srbije i jak, istočni i severoistočni. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Najniža temperatura od 14 do 18 stepeni, a najviša od 20 do 27.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

U Beogradu će ujutru i pre podne biti umereno do potpuno oblačno, povremeno s kišom. Posle podne suvo uz delimično razvedravanje. Duvaće slab i umeren vetar, severoistočni i istočni. Najniža temperatura 15, a najviša 23 stepena.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Meteorolozi su juče, uoči nevremena, najavili da Srbiju očekuje ogromna količina padavina, tolika da će u samo jednom danu pasti kao za čitav mesec.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Saobraćaj u Srbiji odvija se uz mokre kolove i smanjenu vidljivost zbog magle, dok zadržavanja ima na graničnim prelazima za teretna vozila, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).

Trenutno je smanjena vidljivost dolinom Ibra i Drine. Magle ima i u Pomoravlju i Vojvodini pored kanala i reka, kao i na prevojima u Šumadiji i Negotinu. Na naplatnim rampama i na graničnim prelazima za putnička vozila nema zadržavanja ali ih ima za teretna vozila. Na prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje, kamioni i šleperi čekaju sedam sati, na Šidu dva sata, Horgošu sat i po, a na prelazima Kelebija i Bačka Palanka sat vremena, dodao je AMSS.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

I pored bujica, te silne vode koja se sručila na Beograd, ova slika istopiće srca sugrađana.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.