U Italiji najmanji dnevni broj mrtvih od koronavirusa od sredine marta

Izvor: B92, 26.Apr.2020, 20:55

U Italiji najmanji dnevni broj mrtvih od koronavirusa od sredine marta

Rim -- U Italiji je u protekla 24 sata od posledica koronavirusa preminulo 260 osoba, što je najmanji dnevni porast žrtava od prve nedelje karantina, sredinom marta.

Manji broj žrtava zabeležen je jedino 14. marta, kada je prijavljeno 175 preminulih.

U Italiji je do sada ukupno preminulo 26.644 osoba, ali AP napominje da bi broj žrtava mogao da bude značajno veći pošto veliki broj ljudi koji su preminuli u svojim domovima ili u domovima za stare proteklih nedelja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisu testirani na korona virus.

Do kraja marta, u vreme kada je pandemija besnela u Italiji, broj preminulih u Italiji na dnevnom nivou bio je blizu 1.000.

U protekla 24 sata u Italiji je zabeleženo i 2.324 novih slučajeva korona virusa, čime je ukupan broj zaraženih porastao na 197.675.

Premijer Ðuzepe Konte najavio je da će se kasnije danas obratiti naciji, koja je željno iščekuje da sazna koje restriktivne mere će biti ublažene u okviru karantina, koji bi trebalo da bude na snazi do 3. maja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Italiji najmanji dnevni broj mrtvih od korona virusa od sredine marta

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Apr.2020

Italija je zabeležila najmanji dnevni broj smrtnih slučajeva od posledica zaraze koronavirusom od sredine marta...Prema podacima koje su vlasti večeras objavile, u Italiji je u prethodna 24 časa umrlo još 260 osoba, najmanje od 14. marta kada je bilo 175 mrtvih u jednom danu...Broj novozaraženih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.