U Indiji vakcinacija za sve odrasle, premijer hvalio jogu kao zaštitu od korona virusa

Izvor: Beta, 21.Jun.2021, 11:15

U Indiji vakcinacija za sve odrasle, premijer hvalio jogu kao zaštitu od korona virusa

U Indiji je od danas počela vakcinacija protiv korona virusa za sve odrasle, dok je premijer Narendra Modi hvalio "zaštitna" svojstva joge protiv tog virusa, na Medjunarodni dan te drevne indijske prakse.Modi se jutros obratio naciji, veličajući blagotvorna svojstva joge kao "izvora unutrašnje snage".Indijski premijer je rekao da mnogi lekari sami praktikuju jogu i koriste je za lečenje svojih pacijenata.Od početka epidemije indijska vlada je više puta hvalila vrline joge i biljnih tretmana, čija je prodaja naglo porasla.Medjutim, neki lekari su se pobunili u maju protiv gurua Babe Ramdeva, bliskog vlastima, koji tvrdi da joga može da izleči od korona virusa.U Indiji je inače dato 275 miliona doza vakcine protiv korona virusa. Vlasti žele da 1,1 milijardi odraslih bude vakcinisano do kraja godine.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Premijer Indije hvalio jogu kao zaštitu od korona virusa

Izvor: Radio 021, 21.Jun.2021

U Indiji je od danas počela vakcinacija svih odraslih protiv kovida, dok je premijer Narendra Modi hvalio "zaštitna" svojstva joge protiv tog virusa, na Međunarodni dan te drevne indijske prakse.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.