U Grdeličkoj klisuri se gradi auto-put bez obzira na sneg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Grdeličkoj klisuri se gradi auto-put bez obzira na sneg

U Grdeličkoj klisuri je, bez obzira na sneg koji pada čitav dan, nastavljena izgradnja auto-puta na Koridoru 10.

Danas je azerbejdžanska kompanija "Azvirt" počela opremanje leve tunelske cevi u tunelu Manajle, dugom 1.808 metara, saopšteno je iz Ministarstva građevinarstva.

I pored velikog snega u Grdeličkoj klisuri koji onemogućava radove na otvorenoj trasi, radnici su krenuli sa opremanjem tunela elektroinstalacijama.

Od ukupno 26,3 kilometra auto-puta kroz Grdeličku klisuru, pod asfaltom je 24,5 kilometara, a trenutno se izvode završni radovi na nekoliko najtežih deonica, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I po snegu "punom parom" se radi u Grdeličkoj klisuri!

Izvor: Mondo, 15.Dec.2018

U Grdeličkoj klisuri je, bez obzira na sneg koji pada čitav dan, nastavljena izgradnja autoputa na Koridoru 10...Foto: MONDO/Nataša Petrović..Danas je azerbejdžanska kompanija "Azvirt" počela opremanje leve tunelske cevi u tunelu Manajle, dugom 1.808 metara, saopšteno je iz Ministarstva građevinarstva...I...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.