Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2022, 11:49

U Gradišci izgorjele vikendica policijskog načelnika i prodavnica penzionisanog policajca

GRADIŠKA - Vikendica načelnika Policijske uprave Gradiška Bojana Škorića izgorjela je protekle noći u Cerovljanima, a iste noći, pod još nerazješanjenim okolnostima, gorio je i poslovni prostor penzionisanog policajca, a u kojem se nalazi trgovina, potvrdili su izvori "Nezavisnih novina".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opsadno u Gradišci, potraga za piromanima koji su zapalili objekte policajaca

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2022

GRADIŠKA - U Gradišci je trenutno opsadno stanje - na terenu su brojni policajci koji tragaju za piromanima koji su zapalili vikendicu načelnika Policijske uprave Gradiška Bojana Škorića, te objekat jednog penzionisanog policajca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Narko-mafija udarila na imovinu policajaca

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2022

GRADIŠKA - Vikendica načelnika Policijske uprave Gradiška Bojana Škorića i trgovina penzionisanog policajca Zorana Polića zapaljene su na području tog grada u svega nekoliko sati, a sve ukazuje na to da iza ovih napada stoje kriminalne grupe, koje su, zbog šverca droge i oružja, ranije ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.