U Crnoj Gori registrovana 52 nova slučaja koronavirusa, nema preminulih

Izvor: VOA, 26.Jul.2020, 17:53

U Crnoj Gori registrovana 52 nova slučaja koronavirusa, nema preminulih

U protekla 24 sata u Crnoj Gori su registrovana 52 nova slučaja koronavirusa, a testirano je 407 osoba, saopštio je Institut za javno zdravlje. Najviše pozitivnih, 16, bilo je u Podgorici, a slede Nikšić sa 11, Bar sa šest, Cetinje i Budva sa po četiri, Berane i Kotor sa po tri, Andrijevica sa dva, a Bijelo Polje, Tivat i Ulcinj sa jednim slučajem. U proteklom danu nije bilo smrtnih slučajeva povezanih sa kovidom, a od početka epidemije preminule su 43 osobe.   Ukupno je obolelo 2.799 osoba, a trenutno je aktivno 2.017 slučajeva. 

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Crna Gora: Obolele još 52 osobe

Izvor: Danas, 26.Jul.2020

U protekla 24 sata u Crnoj Gori su registrovana 52 nova slučaja koronavirusa, a testirano je 407 osoba, saopštio je Institut za javno zdravlje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.