U Beogradu više od 100 novozaraženih, u Novom Sadu 20

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2021, 16:07

U Beogradu više od 100 novozaraženih, u Novom Sadu 20

U Beogradu je u poslednja 24 časa zabeleženo 106 novih slučajeva koronavirusa, što je skoro trećina ukupnog broja od 332 novozaražena u Srbiji.

Porast broja novih infekcija registrovan je i u ostalim gradovima, od kojih pet imaju dvocifren broj pozitivnih.

To su Novi Sad sa 20, Niš sa 13, Čačak sa 11 i Smederevo i Paraćin sa po 10 novoobolelih.

U Jagodini i Zrenjaninu otkriveno je po devet novih zaraza, u Kraljevu i Užicu po osam, Boljevcu sedam, Staroj Pazovi šest, a u Kruševcu pet.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Beogradu 99 novozaraženih, još dva grada dvocifrena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2021, 16:05

U Beogradu je u poslednja 24 časa zabeleženo 99 novih slučajeva korona virusa od ukupno 292 novozaraženih koliko je potvrđeno u čitavoj zemlji. Još dva grada imaju dvocifren broj pozitivnih, a to su Novi Sad sa 18 i Smederevo sa 10 novoobolelih...U Kruševcu, Priboju i Zrenjaninu otkriveno je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.