U BEKSTVU: Ruski milioner brutalno pretukao devojku posle raskida!

Izvor: Kurir, 22.Mar.2014, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BEKSTVU: Ruski milioner brutalno pretukao devojku posle raskida!

Pavel Ušanov (33), direktor ruske telekomunikacione kompanije "Devino Telecom" je desetak minuta nogama i rukama udarao Aleksandru Seredu (27)

MOSKVA - Ruski multimilioner Pavel Ušanov (33), direktor ruske telekomunikacione kompanije "Devino Telecom", nalazi se u bekstvu nakon što je do neprepoznatljivosti pretukao svoju 27-godišnju devojku Aleksandru Seredu.

Oni su bili zajedno dve godine, ali Aleksandra je odlučila da napusti mladog milionera. Kada mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << to saopštila on se toliko razbesneo da je došao do njenog stana, i bukvalno krenuo da je tuče čim je otvorila vrata. Ona tvrdi da ju je krvnički tukao nogama i rukama punih deset minuta. U jednom trenutku je ona rekla da će je ubiti ako nastavi da je tuče, na   šta je on odgovorio: Dobro, to i želim. Ona je ipak nekako uspela da otvori vrata i da pobegne iz stana. Odmah je otišla u policiju, ali Ušanov je nestao.

Serada odmah posle napada Hitna pomoć je prevezla Seradu u bolnicu.

"Kada sam videla fotografije sebe nakon napada, izgledala sam kao zombi u nekom horor filmu", rekla je Serada. Za Ušanovim je raspisana poternica.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.