U AUSTRIJI UHAPŠENI SRBI! Zaplenjena REKORDNA KOLIČINA KOKAINA, nećete verovati GDE SU GA KRILI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 12:30

U AUSTRIJI UHAPŠENI SRBI! Zaplenjena REKORDNA KOLIČINA KOKAINA, nećete verovati GDE SU GA KRILI! (VIDEO)

Policiji bila sumnjiva ruta tereta.
Kokain je otkriven sakriven u daskama tikovine u kontejneru teretnog broda u Hamburgu, a putovao je od Bolivije, do bratislave. Ova impresivna zaplena predstavlja značajan udarac međunarodnoj trgovini droge.
Osim zaplene kokaina, austrijska policija je uhapsila devet osoba zbog sumnje da su bili uključeni u krijumčarenje velike količine narkotika. 
Među uhapšenima su četvorica Srba, starosti 23, 41 i 45 godina. Ovo hapšenje jasno ukazuje na međunarodni karakter trgovine drogom i upućuje na ozbiljnost problema s kojim se suočavaju vlasti u borbi protiv ilegalne trgovine narkoticima.
- Ovo je bila najveća zaplena droge do...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.