Tviteraši ismevaju opoziciju: Letnje i zimsko rušenje Vučića

Izvor: B92, 26.Jul.2023, 17:18

Tviteraši ismevaju opoziciju: "Letnje i zimsko rušenje Vučića"

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se fotografija na kojoj je prikazano kako to izgleda kada opozicija ruši Aleksandra Vučića zimi, a kako leti.

Naime, jedan od tviteraša postavio je sliku Save Malojlovića iz "Kreni-promeni" kako po zimi uz prasetinu predvodi proteste koji imaju za cilj rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pišu Novosti.

Na drugoj fotografiji, koju je postavio isti korisnik, je sramna scena ispred Skupštine Srbije sa protesta prozapadne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opozicije koja je ispred platoa u utorak postavila bazen.

Kako izgledaju ti besmisleni performansi opozicije pogledajte na priloženim fotografijama:

Podsetimo, jučerašnji performans pred Skupštinom, komentarisao je juče nakon pokazne vežbe Vojske Srbije na Pasuljanskim livadama i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Svaki dan urušavaj državu. Eno oni brčkaju noge u nekom bezenu ispred Narodne skupštine. I kakva je to poruka narodu, kakva je to poruka bilo kome na ovom svetu. A znaju kakve probleme imamo u okruženju, šta se zbiva i u Republici Srpskoj i na Kosovu i Metohiji. Znaju svuda sve šta se zbiva. Seli ispred parlamenta i brčkaju noge. Toliko o tome da nema demokratije u državi. Kupaju se, da im pošaljemo malo one soli za kupanje - u "borbi protiv nasilja". I sve nam je tako, sve samo obrni, sve naopačke, okreni sliku", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.