Tužna sudbina Natalije i Vlastimira i dalje potresa Srbiju

Izvor: B92, 19.Maj.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužna sudbina Natalije i Vlastimira i dalje potresa Srbiju

Venčanje je trebalo da bude najlepši dan njihovog života. Natalija Bajtaji i Vlastimir Šefer verili su se prošle godine i u subotu se zavetovali na ljubav dok ih smrt ne rastavi.

A onda se sve preokrenulo jer je smrt za Nataliju stigla veoma brzo posle venčanja. Mladoženjin otac, Rade Šefer ubio je svoju snahu, njene roditelje, svoju bivšu ženu i ženine roditelje.

Ljubav Natalije i Vlastimira kažu bila je velika. Nažalost, Vlastimirov otac Rade Šefer nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želeo da se taj brak sklopi, pa je odlučio da stvar uzme u svoje ruke. U noći između subote i nedelje Rade je priveden pošto je napao svoju bivšu suprugu i čim je pušten sa trežnjenja krenuo je u svoj krvavi pir.

“On je otišao do drugog sela, znate to nije afekat jer je to drugo selo ko zna koliko udaljeno, dakle on je mogao tokom tog puta da razmisli. Na osnovu ovih podataka to je mala sredina i sve je bilo u okviru porodice i mislim da niko to ozbiljno je shvatio.”, kaže Vera Despotović, porodični psihoterapeut.

Prvo je ubio roditelje svoje bivše žene, a zatim se odvezao do drugog sela i ubio mladu, njene roditelje i svoju bivšu ženu. Pucao je i u mladinu tetku, pogodio je u rame, a onda je mladin teča u samoodbrani ubio Radeta i istrčao iz kuće da potraži pomoć.

Pogledajte u prilogu iz naše emisije izjave komšija koji i dalje ne mogu da poveruju da se ovakva tragedija odigrala u njihovom selu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.