Tužilaštvo tražilo doživotnu za Karadžića, odbrana oslobođenje

Izvor: Danas, 20.Mar.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo tražilo doživotnu za Karadžića, odbrana oslobođenje

Tačno tri godine nakon prvostepene presude na 40 godina zatvora, Radovanu Karadžiću, bivšem predsedniku Republike Srpske, sudsko veće Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove, danas u 14 časova će izreći konačnu presudu. Članak Tužilaštvo tražilo doživotnu za Karadžića, odbrana oslobođenje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hag: Incident s transparentom pred izricanje presude Karadžiću

Izvor: Danas, 20.Mar.2019

Pred Međunarodnim krivičnim sudom za bivšu Jugoslaviju koji će danas izreći konačnu presudu bivšem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću za ratne zločine došlo je do incidenta. Članak Hag: Incident s transparentom pred izricanje presude Karadžiću se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Likovna radionica za mališane u Narodnom muzeju

Izvor: Danas, 20.Mar.2019

U Narodnom muzeju u subotu u 16 časova biće organizovana prva prolećna radionica “Primeti neprimetne insekte” za najmlađe ( četiri i pet godina). Članak Likovna radionica za mališane u Narodnom muzeju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.