Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičene za napad na otpravnika i vozače GSP-a u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2023, 15:11

Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičene za napad na otpravnika i vozače GSP-a u Beogradu

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor N.K. (20) , L.M. (28) i V.K. (29) , osumnjičenima za napad na otpravnika tramvaja i dvojicu vozača GSP-a 25. januara na Banjici. Osumnjičeni su danas na saslušanju u tužilastvu iskoristili svoje zakonsko pravo i branili se ćutanjem.

Oni se sumnjiče da su, nakon što su upozoreni da ne crtaju sprejem po tramvajima, najpre nožem povredili otpravnika tramvaja i potom rukama i nogama zadali više udaraca dvojici vozača.

Povređenima su konstatovane lake telesne povrede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Određen pritvor osumnjičenima za napad na otpravnika i vozače GSP-a

Izvor: RTS, 27.Jan.2023

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je do 30 dana pritvor N.K. (20) ,L.M. (28) i V.K. (29) , osumnjičenima za napad na otpravnika tramvaja i dvojicu vozača GSP-a 25. januara na Banjici. . Osumnjičenima je pritvor određen zbog postojanja osobitih okolnosti da će ometati...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.