Tužilaštvo traži pritvor za 7 osumnjičenih,Tarićki zabrana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2020, 23:45

Tužilaštvo traži pritvor za 7 osumnjičenih,Tarićki zabrana

U Tužilaštvu za organizovani kriminal večeras su saslušani pripadnici osmočlane organizovane kriminalne grupe koja se tereti za dilovanje različitih vrsta droge i predložio da im se odredi pritvor.

Nakon saslušanja tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv Petra Ristića, Uroša Dimića, Dušana Budrovca, Nebojše Petkovića, Slobodana Đerića, Mladena Gvozdenovića, Jelene Radisavljević i Sanele Tarić, sestre ubijenog Smaila Tarića , kome je pre desetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godina odsečena glava u Karađorđevom parku.

Tužilac je tražio pritvor za sedmoro osumnjičenih, dok je za Sanelu Tarić predložio meru zabrane napuštanja stana, rečeno je večeras Tanjugu u tužilaštvu.

Oni se terete za udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Ova grupa uhapšena je u četvrtak po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal kada je prilikom pretresa osam stanova i četiri vozila koja su koristili, pronađeno 14 kilograma amfetamina, oko 1.7 kilograma heroina, manja količina kokaina i oko tri kilograma smese za mešanje.

Pronađena su i tri pištolja, oko 50 komada municije, 28.000 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje droge kao i tri motorna vozila.

Sumnja se da je ova grupa od februara ove godine do 15 oktobra u Beogradu i drugim gradovima Srbije prodavala heroin, kokain i amfetamin, tako što su drogu u staklenim i plastičnim posudama zakopavala na unapred obeleženim mestima gde su kupci preuzimali i ostavljali novac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DROGU ZAKOPAVALI U ZEMLJU Saslušani pripadnici narko grupe, KUĆNI PRITVOR za sestru Smaila Tarića

Izvor: Blic, 17.Okt.2020, 00:10

U Tužilaštvu za organizovani kriminal večeras su saslušani pripadnici osmočlane organizovane kriminalne grupe koja se tereti za dilovanje različinih vrsta droge i predložio da im se odredi pritvor.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.