Tužilaštvo ne najavljuje aktivnosti u slučaju Šarić

Izvor: Press, 02.Feb.2013, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo ne najavljuje aktivnosti u slučaju "Šarić"

 "Tužilaštvo za organizovani kriminal preko medija ne saopštava pojedinosti svog rada na ovom slučaju i ne najavljuje buduće aktivnosti, jer to može ozbiljno da šteti interesima postupka", rekao je Radisavljević za Tanjug.

On je podsetio da je Tužilaštvo za organizovani kriminal od prvih informacija o kriminalnom delovanju narko-klana Darka Šarića preduzimalo sve potrebne aktivnosti iz svoje nadležnosti kako bi se pripadnici te grupe efikasno procesuirali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
On je dodao da rad na tom složenom predmetu traje gotovo četiri godine.
"Taj posao je rezultirao pokretanjem krivičnih postupaka protiv 58 osoba zbog krijumčarenja narkotika i pranja novca. Tužilaštvo, nakon podizanja 12 optužnica, nastavlja da istražuje i druge aktivnosti ove kriminalne organizacije pogotovo one koje mogu dovesti do lociranja i hapšenja njenih pripadnika koji su u bekstvu", naglasio je Radisavljević.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Tužilaštvo ne najavljuje aktivnosti u slučaju "Šarić"

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Feb.2013

Specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević poručio je danas da rad tužilaštva na slučaju "Šarić" nije završen i da će tužilaštvo bez medijskih najava i nepotrebnih podsećanja posao do kraja obaviti profesionalno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.