Tužilaštvo ispituje sporne nabavke, i jelku

Izvor: Mondo, 22.Dec.2017, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo ispituje sporne nabavke, i jelku

Više tužilaštvo već ispituje javne nabavke koje su povezane s kompanijom "Kip lajt", a među njima i nabavku novogodišnje jelke po ceni od 83.000 evra za grad Beograd.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Tužilaštvo prikuplja potrebna obaveštenja u vezi s tom kompanijom, koja se odnose na sve sporno o čemu se pisalo, precizirali u tužilaštvu za Insajder.

Kompanija za dekorativnu i javnu rasvetu "Kip lajt" (Keep light) saopštila je juče da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << spremna da sporazumno raskine ugovor s Gradom Beogradom o nabavci novogodišnje jelke i da je pokloni Beograđanima, ukoliko se složi i gradska uprava.

Jelka na Trgu ostaje, Beogradu na poklon?!

Prethodno je gradonačelnik Beograda Siniša Mali u gradskom parlamentu rekao da će raskinuti ugovor o nabavci pomenute jele zbog visoke cene.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.