Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2023, 16:21

Tužilaštvo: Podignuta optužnica za više krivničnih dela protiv sudije iz Loznice

Javno Tužilaštvo za organizovani kriminal je 5. maja 2023. godine podiglo optužnicu protiv okrivljenog sudije Prekršajnog suda u Loznici Z. M., zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio dva krivična dela primanje mita, krivično delo zloupotreba službenog položaja sa krivičnim delom falsifikovanje isprava, navodi se u saopštenju Tužilaštva za organizovani kriminal.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

“Miloš i ja nemamo veze sa Šušljikovim skandalom” Radonjić i Biković su, takođe, producenti “Južnog vetra”: “To se dešavalo pre nego što smo mi ušli u priču”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Jun.2023, 02:06

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, u ponedeljak je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv glumca i producenta Gorana Šušljika, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotrebe položaja odgovornog lica i tako pribavio protivpravnu imovinsku korist...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.