Tužilaštvo: Muftija umro prirodnom smrću – Usame Zukorlić: Čekamo rezultate iz Njemačke i BiH

Izvor: SandzakPress.net, 14.Jun.2022, 12:04

Tužilaštvo: Muftija umro prirodnom smrću – Usame Zukorlić: Čekamo rezultate iz Njemačke i BiH

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru saopštio je za A1 da je obdukcijski nalaz pokazao da je muftija Muamer Zukorlić umro prirodnom smrću. Predsjednik Stranke pravde i pomirenja i sin rahmetli muftije Muamera Zukorlića, Usame Zukorlić, potvrdio je da su stigli prvi nalazi o uzroku smrt rađeni na institutima za Sudsku medicinu u Nišu i Beogradu. Zukorlić istakao da će porodica sačekati još rezultate iz Njemačke i Bosne i Hercegovine, prije nego se obrati javnosti. The post Tužilaštvo: Muftija umro prirodnom smrću – Usame Zukorlić: Čekamo rezultate iz Njemačke i BiH appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIGAO NALAZ OBDUKCIJE: Poznato od čega je preminuo muftija Zukorlić

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2022

Sin preminulog muftije potvrdio je da su stigli prvi rezultati obdukcije...Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru saopštio je za A1 da je obdukcijski nalaz pokazao da je muftija Muamer Zukorlić umro prirodnom smrću...U obdukcionom nalazu se navodi  da je smrt nastupila kao posledica naglog pogoršanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Tužilaštvo otkrilo uzrok smrti Zukorlića: "Porodica čeka rezultate iz Njemačke i BiH"

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2022

Obdukcijski nalaz pokazao da je Muamer Zukorlić umro prirodnom smrću, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.