Redžović novi predsjednik odborničke grupe SPP-a u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 14.Jun.2022, 11:25

Redžović novi predsjednik odborničke grupe SPP-a u Novom Pazaru

Na prijedlog većine odbornika “Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja” u Skupštini grada Novog Pazara došlo je do promjene na čelu odborničke grupe te partije, pa je za novog predsjednika izabran Sead Redžović, umjesto dosadašnjeg Edina Zećirovića. Na mjestu zamjenika predsjednika odborničke grupe ostao je Edin Numanović. (SANA) The post Redžović novi predsjednik odborničke grupe SPP-a u Novom Pazaru appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo: Muftija umro prirodnom smrću – Usame Zukorlić: Čekamo rezultate iz Njemačke i BiH

Izvor: SandzakPress.net, 14.Jun.2022

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru saopštio je za A1 da je obdukcijski nalaz pokazao da je muftija Muamer Zukorlić umro prirodnom smrću. Predsjednik Stranke pravde i pomirenja i sin rahmetli muftije Muamera Zukorlića, Usame Zukorlić, potvrdio je da su stigli prvi nalazi o uzroku smrt rađeni...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.