Turska: U napadu poginulo troje pripadnika snaga bezbednosti

Izvor: Blic, 20.Mar.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: U napadu poginulo troje pripadnika snaga bezbednosti

Tri pripadnika snaga bezbednosti koji su obavljali redovnu kontrolu saobraćaja ubijena su danas, a još četvorica su ranjana na jugu Turske kada su naoružani ljudi otvorili vatru iz kamiona, objavile su lokalne novinske agencije.

Turski premijer Tajip Erdogan je opisao ubistvo tri osobe "bezočnim terorističkim napadom", ali nije rekao ko je odgovoran za napad.

"Dva vojnika i jedan policijski službenik su mučki ubijeni, dva napadača su uhvaćena živa, a naše bezbedosne snage tragaju za trećim", rekao je Erdogan.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Napad na turske snage bezbednosti

Izvor: B92, 21.Mar.2014, 16:24

Ankara -- Dva Albanca i kosovski Albanac uhvaćeni zbog napada u kojem su ubijena tri pripadnika turskih snaga bezbednosti na jugu zemlje, na granici sa Sirijom..."Osumnjičeni su dva državljanina Albanije, a treći je sa Kosova", rekao je turski ministar unutrašnjih poslova Efgan Ala. , a prenosi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.