Tuga u Vojvodini kakva se ne pamti: Sveštenik koji je poginuo kod Inđije bio omiljen, a iza sebe ostavio PETORO DECE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga u Vojvodini kakva se ne pamti: Sveštenik koji je poginuo kod Inđije bio omiljen, a iza sebe ostavio PETORO DECE

Dve porodice zavijene u crno!

Tuga kakva se skoro ne pamti u Vojvodini: u udesu kod Banstola poginuo je inđijski sveštenik Mile Stanković (48) iza koga su ostale tri ćerke, dva sina i jedan unuk, kao i majka i sin Akleksandar (45) i Olga (78) Blažev iz Novog Sada.

Do sudara je došlo iz još neobjašnjenih razloga. Od siline udara oba auta su završila u kanalu pored puta, a delovi dva automobila bila su razbacani na udaljenosti od 50 metara.

Cela Inđija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oplakivlala je paroha, koji je tamo službovao 13 godina. Da tuga bude još veća, ova nesreća dogodila se uoči gradske slave.

Inđičani su ostali bez omiljenog sveštenika, a petoro dece Mileta Stankovića i njegove supruge Gorane, kao i njegov unuk, bez stuba kuće, kažu meštani.

- Otac Mile bio je omiljen gde god da je službovao. Bio je retko dobar čovek, uvek spreman da pomogne,a mnogi pamte njegova dobročinstva, uvek raspoložen sa dobrom i blagom reči za svakog, znao je da se našali i uteši ako treba – pričaju Inđičani.

Zbog pogibije paroha Mileta Stankovića, u Inđiji su juče otkazali slavsku litiju. Litija je u sklopu obeležavanja gradske slave , trebalo da prođe ulicama od 17 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.