Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2011, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča u zgradi čačanske skupštine

ČAČAK -

U zgradi Skupštine grada Čačka, danas pre podne dogodio se incident u kome su učestvovali sekretar Skupštine grada Ljubodrag Petković (60) i radnik Gradske uprave za urbanizam Dušan Pijevac (53).

Prema podacima policije, Petković i Pijevac su se fizički sukobili u hodniku na prvom spratu, a teže posledice tuče sprečili su radnici obezbeđenja, koji su ih razdvojili.

Portparol čačanske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bolnice dr Slobodan Gujaničić potvrdio je Tanjugu da se Pijevac obratio za lekarsku pomoć, koja mu je i ukazana, pri čemu su konstatovane lakše telesne povrede u predelu glave.

Policijska uprava je protiv oba učesnika fizičkog obračuna u holu skupštinske zgrade podnela prekršajne prijave. Protiv Petkovića zbog nasilja, a protiv Pijevca zbog drskog i bezobzirnog ponašanja.

Njih dvojica su se, na sličan način, sukobili i pre dve decenije, kada je Petković bio načelnik Opštinskog sekretarijata za urbanizam.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.