Tuča u zgradi čačanske skupštine

Izvor: Blic, 14.Nov.2011, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča u zgradi čačanske skupštine

U zgradi Skupštine grada Čačka danas pre podne dogodio se incident u kome su učestvovali sekretar Skupštine grada Ljubodrag Petković i radnik Gradske uprave za urbanizam Dušan Pijevac.

Prema podacima policije, Petković i Pijevac su se fizički sukobili u hodniku na prvom spratu, a teže posledice tuče sprečili su radnici obezbeđenja, koji su ih razdvojili.

Portparol čačanske bolnice dr Slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Gujaničić potvrdio je Tanjugu da se Pijevac obratio za lekarsku pomoć, koja mu je i ukazana, pri čemu su konstatovane lakše telesne povrede u predelu glave.

Policijska uprava je protiv oba učesnika fizičkog obračuna u holu skupštinske zgrade podnela prekršajne prijave - protiv Petkovića zbog nasilja, a protiv Pijevca zbog drskog i bezobzinog ponašanja.

Njih dvojica su se, na sličan način, sukobili i pre dve decenije, kada je Petković bio načelnik Opštinskog sekretarijata za urbanizam.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEKRETAR ČAČANSKE SKUPŠTINE IZMLATIO SLUŽBENIKA!

Izvor: Kurir, 14.Nov.2011

ČAČAK - U Skupštini grada Čačka danas su se potukli sekretar Skupštine Ljubodrag Petković i službenik gradske uprave za urbanizam Dušan Pjevac, rekli su agenciji Beta očevici...Tokom sukoba u hodniku Skupštine, Pjevac je zadobio lakše povrede glave. Niko od aktera nije hteo da daje izjave...

Nastavak na Kurir...

Tuča u zgradi čačanske skupštine

Izvor: RTS, 14.Nov.2011

U Skupštini grada Čačka potukli se sekretar Skupštine i službenik gradske uprave za urbanizam. Policijska uprava je protiv učesnika fizičkog obračuna u holu skupštinske zgrade podnela prekršajne prijave...U zgradi Skupštine grada Čačka, dogodio se incident u kojem su učestvovali sekretar...

Nastavak na RTS...

Tuča dvojice službenika u čačanskoj Gradskoj upravi

Izvor: Press, 15.Nov.2011, 01:12

U zgradi Gradske uprave u Čačku juče su se potukli sekretar Skupštine grada Ljubodrag Petković (60) i pravnik u Gradskoj upravi za urbanizam Dušan Pijevac (52)

Nastavak na Press...

TUČA SLUŽBENIKA U ZGRADI ČAČANSKE SKUPŠTINE

Izvor: Kurir, 15.Nov.2011

ČAČAK - Rame o rame! Ljubodrag Petković (60), sekretar gradske skupštine, i Dušan Pjevac (52), koji radi u službi za upravne poslove u oblasti građevinarstva, potukli su se juče oko 11 sati u holu zgrade gradske uprave u Čačku...ČAČAK - Rame o rame!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.