Izvor: Nezavisne Novine, 15.Dec.2017, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča u gimnaziji u Nišu, krivična prijava za dva dječaka

NIŠ - U niškoj gimnaziji "9. maj" u četvrtak se dogodila tuča, u kojoj je jedan dječak povrijeđen, a protiv dva vršnjaka koji su povrede nanijeli, biće podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje, rečeno je Tanjugu u MUP-u u Nišu.

Kako je navedeno, tuča je prijavljena policiji juče oko 18.00 sati, odnosno, prijavljeno je da su dva dječaka svom vršnjku nanijeli povrede glave.

Iz policije su, kažu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << preduzeli sve neophodne mjere, obavješteno je i Više javno tužilaštvo u Nišu, a protiv dva dječaka će biti podnijeta krivična prijava.

Dječak koji je zadobio povrede, nakon ljekarske intervencije je pušten na kućno liječenje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.