Trudnica zaražena korona virusom danas će biti POROĐENA u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnica zaražena korona virusom danas će biti POROĐENA u Beogradu

Direktor GAK "Narodni front" prof. dr Željko Miković izjavio je juče da je potvrđen korona virus kod prve trudnice.

Ona je neverovatno dobro, čak ni nema nikakvu kliničku sliku koja bi pokazivala da je u pitanju korona virus, osim što su testovi pozitivni.

Korona virus je prvi put juče potvrđen i kod trudnice u GAK "Narodni front", a ona će danas biti porođena.

- Imali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri sumnjiva slučaja, a kod jedne trudnice, koja je u terminu za porođaj, potvrđena korona. Ona je neverovatno dobro, čak ni nema nikakvu kliničku sliku koja bi pokazivala da je u pitanju korona virus, osim što su testovi pozitivni - kazao je Miković.

On je naveo da je trudnica testirana samo zato što je bila u kontaktu sa jednom inficiranom osobom. Porođaj će biti danas.

- Obavićemo indukovani porođaj u posebnom delu bolnice koji smo odvojili i opremili samo za pacijentkinje s koronavirusom - rekao je Miković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.