Miković: Potvrđen korona virus kod prve trudnice u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2020, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miković: Potvrđen korona virus kod prve trudnice u Srbiji

Direktor GAK "Narodni front" Željko Miković izjavio je za Kurir da je danas potvrđen koronavirus kod prve trudnice, koja će sutra biti porođena.

"Imali smo tri sumnjiva slučaja i od jedne trudnice, koja je u terminu za porođaj, danas je potvrđena korona. Ona je neverovatno dobro, čak ni nema nikakvu kliničku sliku koja bi pokazivala da je u pitannju korona virus, osim što su testovi pozitivni", rekao je Miković.

Dodao je da je turudnica testirana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << samo zato što je bila u kontaktu sa inficiranim.

Kako je rekao, ženi će sutra biti obavljen indukovani porođaj u posebnom delu bolnice odvojenom samo za porođaj trudnica s koronom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi slučaj virusa korona kod trudnice u Srbiji, sutra bi trebalo da se porodi

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2020

Žena se nalazi u GAK "Narodni front" i sutra bi trebalo da bude porođena, saznajemo nezvanično U Srbiji je zabeležen prvi slučaj virusa korona kod trudnice, potvrđeno je “Novostima”. Žena koja je bila pozitivna na testu, se nalazi u GAK "Narodni front" u Beogradu i sutra...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.